Puheenjohtajan tervehdys

DGCH kaipaa tukeasi, jäsenyyttäsi!

Haapavesi Open 2013

Puolet kesästä on takana ja hiljalleen on frisbeegolfaajien määrä radalla kasvanut. Olemme olleet tuomassa lajia esille mm. viikkokisoissa, paikallismediassa, somessa, nettifoorumeilla ja alueellisissa kisoissa. Viikkokisoihin on saatu jo hyvästi porukkaa mukaan.

Tässä vaiheessa onkin tullut aika aktivoida teitä lajia harrastavia, jotka ette vielä ole liittyneet DGCH:n jäseniksi. DGCH:n jäsenmaksut näkyvät suoraan harrastajillekin, joten miksi et tukisi toimintaa liittymällä jäseneksi? Tämän vuoden jäsenmaksu- ja sponsorituloilla on rataa parannettu mm. löytökiekkolaatikolla, rataopasteella, väyläopasteilla ja korien numerotarroilla. Nämä myös aika-ajoin vaativat huoltamista, eivät ne itsestään kunnossa pysy. Lisäksi on hankittu toiminnan pyörittämiseen tarvittavaa tarpeistoa laminointikonetta, kyniä, kirjoitusalustoja, kansioita. Puhumattakaan lukemattomista henkilötyöpäivistä pyyteetöntä talkootyötä jaoston toiminnan ja lajin eteen.

Jäsenmaksu sisältää Suomen frisbeeliiton jäsenyyden, joten tuet samalla frisbeegolfia kansallisellakin tasolla. Jäsenenä saat etuja frisbeegolf-verkkokaupoista InnovaStorelta, Powergripiltä ja Frisbeepointilta. Saat alennuksia myös seuravaatteista ja seuran järjestämistä kisoista. Frisbeeliittokin muistaa jäseniään virallisella suomenkielisellä sääntökirjalla, johon on tänä vuonna lisätty myös virallinen kisaopas.

Frisbeegolf elää rajua nousukautta Suomessa ja maailmalla. Viikon päästä Nokialla alkava European Open 2013 saa enemmän medianäkyvyyttä, kuin yksikään frisbeegolfkisa koskaan aikaisemmin. Liity nyt mukaan ylpeään joukkoomme, rakentamaan tulevaisuuden lajia ja mahdollistamaan sen harrastamisen Haapavedelläkin.

http://dgch.nettinurkkaus.com/jaseneksi

Terveisin
Niko Palokangas, Puheenjohtaja
HaU Disc Golf Club Haapavesi