26.4.2013

Viikkokisat

Viikkokisat ovat helpoin tapa lähteä tutustumaan kilpailemiseen ja sääntöihin. Viikkokisoissa noudatetaan frisbeegolfin virallisia sääntöjä, mutta homma ei todellakaan ole mitään ”pilkunviilausta”.

Kaudella 2023 viikkokisoja kisataan sekä Laitakalliolla, että Aakonvuorella.

Päihteet

Viikkokisoissa noudatetaan frisbeegolfin virallisia sääntöjä. 2014 alkaen SFL halusi painottaa alkoholin ja tupakkatuotteiden käytön rajoittamista kisatilanteissa, asioita joita tulisi aina painottaa, kun lasten ja nuorten kanssa harrastetaan.

  • Alkoholia ja/tai huumausaineita ei kisan aikana saa nauttia. Eikä ole suotavaa esiintyä kisoissa humaltuneena ja/tai huumeiden vaikutuksen alaisena (häiritsevää käyttäytymistä). Näissä tilanteissa kilpailija hylätään kisasta (ilman varoitusta).
  • Tupakkatuotteiden käyttöä pelitilanteessa suositellaan välttämään. Jos on pakko polttaa, se suositellaan tehtäväksi esim. siirtymäosuuksilla tai jonotettaessa ryhmän pelivuoroa. Jos tupakointi häiritsee, voi toinen pelaaja antaa tästä pelaajalle varoituksen (merkataan tuloskorttiin). Kahdesta varoituksesta pelaaja voidaan hylätä kisasta. Tupakkatuotteiksi luetaan kaikki poltettavat, sähkötupakat ja nuuska.
  • Hylkäämistilanteissa osallistumismaksua ei palauteta, eikä saavutettuja palkintoja jaeta (esim. holaripotti).

2 thoughts on “Viikkokisat

Comments are closed.