Jaoston kuulumisia

Seuratoiminnan jatkamisesta on käyty keskustelua jaoston jäsenistön kesken. Nykymuodossaan ja -laajuudessaan toiminnan jatkamiselle ei ole edellytyksiä. Jaoston kesän kokouksessa tullaan käymään läpi kriteerit seuratoiminnan jatkamisesta ensi vuonna, jossa yhtenä tärkeänä kohtana tulee olemaan mm. jäsenmäärä. Syksyn/alkutalven kokouksessa tarkistetaan onko kriteerit täyttyneet ja tehdään päätökset toiminnan jatkamisesta tai lopettamisesta. Nyt kannattaisi olla hereillä ja vähintäänkin liittyä jäseneksi.

Talkoohommien osalta ollaan ehkä hitusen aikatauluja jäljessä, mutta josko tässä kesälomakauden aikana saataisiin hommaa kirittyä. Tekonurmimatto saatiin eilen ja ehkä jo keskiviikkona päästään asentelemaan. Porukka vaan talkoisiin, niin saadaan touhua eteenpäin ja rata kuntoon Laitakallio Openiin.

Kisahommat edistyy hiljalleen. Lisenssittömät pelaajat varmasti jo vesi kielellä odottavat 13.7. kisattavaa Laitakallio Openia, johon muuten ilmoittautumiset kannattaa hoitaa jo nyt etukäteen kisakoneessa https://dgch.info/kisakone/kilpailu/30, ettei sitten tarvitse jäädä näppejään nuolemaan kun kisa on täynnä.

Haapavesi Open on kauden päätapahtuma Haapavedellä. Kisaan ilmoittautuminen SFL:n kisakoneessa avautuu ensi viikon maanantaina 9.6. klo 20. Ja NYT (tänään ja huomenna) alkaa olla VIIMEHETKET hommata lisenssi, jos meinaa mukaan kisaan ehtiä. Perjantaina kisataan lisenssivapaa parikisa johon myös ilmoittautuminen aukeaa samalla, mutta tämä perinteisemmin sähköpostilla. https://kisakone.frisbeegolfliitto.fi/kilpailu/154

Terveisin
Niko Palokangas
Puheenjohtaja