17.5.2019

Reikäpeli 2019

Aakonvuoren frisbeegolfradan reikäpelimestari ratkotaan kesän aikana, kesäkuusta alkaen.

  • Osallistumismaksu 5 € (kaikki luokat)
  • Voittajalle rahapalkinto 100% payout
  • TD: Jere Koponen

Avoin sarja pelataan pudotuspelinä (cup). 1. kierroksen parit arvotaan. Jos osanottajamäärä ei täsmää pudotuspelikierroksen osanottajamäärään, niin isomman (paremman) Metrix-ratingin omaavat pelaajat nostetaan automaattisesti toiselle kierrokselle. Yhden kierroksen heittämiseen varataan kaksi (2) viikkoa.

Naisten ja junioreiden sarjat pelataan ominaan, jos niihin saadaan vähintään kolme osallistujaa. Tällöin pelataan yksinkertainen sarja ja finaali. Jos osallistujia on neljä tai enemmän, käytetään pudotuspeliä.

Reikäpelissä pelataan Aakonvuoren Frisbeegolfrata kokonaisuudessaan, 18 väylää. Pelataan väylävoitoista, eli väylän paremmin heittänyt saa pisteen. Jos toinen kilpailijoista saavuttaa ennen radan loppua niin paljon pisteitä, ettei toinen voi enään tavoittaa, niin peli päättyy. Jos peliä ei saada ratkaistua 18-väylällä, niin pari jatkaa 1-väylältä äkkikuolemaperiaatteella (eli seuraavan reiän voittanut on voittaja). Pari suorittaa pelinsä haluamanaan ajankohtana määräpäivään mennessä ja ilmoittaa tuloksen TD:lle (Jere Koponen).
HUOM! tänäkään vuonna et ole heti kilpailusta ulkona vaikka häviäisit yhden kierroksen, voit viellä karsia itsesi voittoo häviäjien puolelta.

Ilmoittautumiset ao. lomakkeella niko@palokangas.name.

Osallistumismaksut maksetaan 31.5. mennessä DGCH:n tilille tai vaihtoehtoisesti viikkokisojen yhteydessä käteisellä.
Tilimaksut ao tiedoin:
Saaja: Haapaveden Urheilijat / Frisbeegolf
Tilinro: FI53 5029 0420 0417 05
Viestiin: Reikäpeli 2019, oma nimesi
Summa: 5 €